• Glasvezel

  We zijn voorbereid op de toekomst en hebben al veel ervaring met glasvezel- verbindingen

 • Telefonie

  Het combineren van VOIP met conventionele telefonie kan veel kosten besparen

 • Remote support

  Directe en volledige ondersteuning bij uw computer problemen

Verbindingen


Via wat voor techniek u ook wilt verbinden, 1KEY kan altijd zorgen dragen voor de installatie, firewall, VPN, 24/7 monitoring en rapportages. Gelukkig maken wij hier geen standaardpakket van en kunt u zelf bepalen welke onderdelen u wilt afnemen.

Glasvezel

Samen met enkele partners kan 1KEY vrijwel overal een interessant glasvezelaanbod neerleggen. Dit garandeert u van de snelste, stabielste en meest toekomstzekere toegang tot internet en andere netwerken.

ADSL, SDSL en VDSL

Vaak biedt (A)DSL de beste prestatie binnen uw budget. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste snelheid, overboeking en garanties.

COAX

Inmiddels is het mogelijk om via de COAX-kabel snelheiden te halen van 60/6Mbit! Dit is een interessant alternatief naast DSL en inmiddels hebben wij dan ook samen met onze partner Ziggo Zakelijk de eerste verbindingen opgeleverd.

UMTS en HSDPA

In een enkel geval is het niet mogelijk of wenselijk om glasvezel of DSL aan te leggen. Denk aan tijdelijke locaties zoals bouwketen of beurzen. In dergelijke gevallen kan een mobiel toegangspunt een uitkomst bieden. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Externe links

BoschNet

www.boschnet.info

Algemene contactgegevens

Kantoor

T 073-8888888
F 073-8507409
E contact@1key.nl

Servicedesk

T 073-8888888
F 073-8507409
E helpdesk@1key.nl Meer info

service portal

Voor online ondersteuning en oplossingen.

 • Direct inloggen
 • Wat is Service Portal?

  Op uw Service Portal kunt u alle tickets, offertes, facturen en projectplannen inzien en eventueel aanpassen. De Service Portal is een extra middel om u inzicht te geven in onze werkzaamheden en efficiënt te communiceren.

  Interesse in een demonstratie? Vraag het ons!

© 1998-2021 1KEY ICT Solutions